Filmmaker JLJ

Värmlands län

Information

I Karlstad finns det ett Enskild firma som heter Filmmaker JLJ. Det finns flera bolag som liknar Filmmaker JLJ i Värmlands län. Karlstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Filmmaker JLJ är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-01 och det finns flera bolag som är det i Värmlands län.

Sedan 2005-09-19 så har Filmmaker JLJ varit registrerat och sedan 2005-09-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Filmmaker JLJ och det finns fler bolag som är det i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med Filmmaker JLJ så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Filmmaker JLJ så kan ni göra det på 070-3152346.

Handel med varor och tjänster i mediabranschen såsom projektledning, foto, redigering, konvertering av mediaformat, försäljning av mediaprodukter såsom dvd, inredningsdesign av filminpelningsplatser, bedriva handel och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Thyr, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Filmmaker JLJ har 620106-XXXX som sitt organisationsnummer.