Firma Hans Bucht

Värmlands län

Information

620211-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Hans Bucht. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Hans Bucht är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlstad som är den kommunen som Firma Hans Bucht finns i.

Firma Hans Bucht har varit registrerat sedan 1987-04-21 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Hans Bucht så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-28.

Firma Hans Bucht är och det finns flera bolag i Karlstad som också är .

Firmatecknare för Firma Hans Bucht är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Hans Bucht så kan ni göra det på telefon genom 054-541121 eller genom brev på följande adress:

Reparation samt försäljning av bilar

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Hans Bucht och det är Bucht, Hans Georg som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,