Ilanda Hudvårdsklinik

Värmlands län

Information

651019-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ilanda Hudvårdsklinik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ilanda Hudvårdsklinik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlstad som är den kommunen som Ilanda Hudvårdsklinik finns i.

Ilanda Hudvårdsklinik har varit registrerat sedan 2004-01-27 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ilanda Hudvårdsklinik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-04.

Ilanda Hudvårdsklinik är och det finns flera bolag i Karlstad som också är .

Firmatecknare för Ilanda Hudvårdsklinik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ilanda Hudvårdsklinik så kan ni göra det på telefon genom 054-534253 eller genom brev på följande adress:

Hudvårdssalong - behandlingar av ansikte, kropp, manikyr, pedikyr, makeup samt försäljning av hudvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Ilanda Hudvårdsklinik och det är Kylin, Karin Maria Carola som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,