COLLAGE BYRÅN

Värmlands län

Information

COLLAGE BYRÅN är ett av många verksamheter som finns i Karlstad. Det är nämligen den kommunen som COLLAGE BYRÅN finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

COLLAGE BYRÅN är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

COLLAGE BYRÅN som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1990-10-16. Men sedan 1994-01-01 så har COLLAGE BYRÅN varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på COLLAGE BYRÅN så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 054-101618.

Karlstad arbetar för att verksamheter som COLLAGE BYRÅN ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för COLLAGE BYRÅN. Det finns flera verksamheter i Värmlands län.

Frilans- och konsultverksamhet inom musikproduktion, radio, tv och tidningar. Konsultverksamhet inom databranschen och reklam- branschen. Värdepappersförvaltning samt förvaltning av fast egendom m m. k

Firmatecknare för COLLAGE BYRÅN är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till COLLAGE BYRÅN och det är följande personer, Nilsson, Stefan Erik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för COLLAGE BYRÅN är 680427-XXXX.