Lekemark grafisk form

Värmlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Karlstad och Lekemark grafisk form är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lekemark grafisk form är ett av dem. Statusen för Lekemark grafisk form är att Bolaget är aktivt.

Lekemark grafisk form är ett Enskild firma och skapades 2007-04-04. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Karlstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lekemark grafisk form ska trivas.

Lekemark grafisk form är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06. I Karlstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Grafisk formgivning, reklam och kommunikation samt därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lekemark grafisk form är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Lekemark grafisk form och det finns flera verksamheter som är det idag i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med Lekemark grafisk form så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3424166.

.

De som är på något sätt har med Lekemark grafisk form är Lekemark, Karin Ingrid Barbro som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lekemark grafisk form har 710907-XXXX som sitt organisationsnummer.