Karlstad inrednings- & byggkonsult

Värmlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Karlstad och Karlstad inrednings- & byggkonsult är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Karlstad inrednings- & byggkonsult är ett av dem. Statusen för Karlstad inrednings- & byggkonsult är att Bolaget är aktivt.

Karlstad inrednings- & byggkonsult är ett Enskild firma och skapades 2000-12-01. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Karlstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Karlstad inrednings- & byggkonsult ska trivas.

I Karlstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Allt inom byggnation, även förmedling av hantverkare, försäljning av all typ av byggnadsmaterial inredningsmaterial, försäljning av all typ av elvaror, konsultarbeten utföres.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karlstad inrednings- & byggkonsult inte är momsregistrerat.

Idag är Karlstad inrednings- & byggkonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med Karlstad inrednings- & byggkonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Karlstad inrednings- & byggkonsult är Eriksson, Dan Gunnar som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Karlstad inrednings- & byggkonsult har 711215-XXXX som sitt organisationsnummer.