Rudnicka Danskonst

Värmlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Karlstad och Rudnicka Danskonst är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och Rudnicka Danskonst är ett av dem. Statusen för Rudnicka Danskonst är att Bolaget är aktivt.

Rudnicka Danskonst är ett Enskild firma och skapades 2005-09-21. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Karlstad där företaget finns i jobbar för att företag som Rudnicka Danskonst ska trivas.

Rudnicka Danskonst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-29. I Karlstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konstnärlig verksamhet med betoning på danskonst.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rudnicka Danskonst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-07.

Idag är Rudnicka Danskonst och det finns flera företag som är det idag i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med Rudnicka Danskonst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-671487.

.

De som är på något sätt har med Rudnicka Danskonst är Rudnicka, Aleksandra Genowefa som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rudnicka Danskonst har 770702-XXXX som sitt organisationsnummer.