Sandra Svensson Frisör

Värmlands län

Information

780505-XXXX är organisationsnummer för företaget Sandra Svensson Frisör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandra Svensson Frisör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlstad som är den kommunen som Sandra Svensson Frisör finns i.

Sandra Svensson Frisör har varit registrerat sedan 2001-05-02 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandra Svensson Frisör så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

Sandra Svensson Frisör är och det finns flera bolag i Karlstad som också är .

Firmatecknare för Sandra Svensson Frisör är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sandra Svensson Frisör så kan ni göra det på telefon genom 054-861112 eller genom brev på följande adress:

Frisörverksamhet, styling av hår, makeup, färgning och formning av fransar och bryn samt försäljning av hårprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandra Svensson Frisör och det är Svensson, Aina Sandra som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,