Hestbolaget i Karlstad Handelsbolag

Värmlands län

Information

Hestbolaget i Karlstad Handelsbolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Karlstad som är den kommunen där Hestbolaget i Karlstad Handelsbolag finns. I Karlstad så finns det många olika Handelsbolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hestbolaget i Karlstad Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Hestbolaget i Karlstad Handelsbolag har haft sedan 2002-04-09. Hestbolaget i Karlstad Handelsbolag har funnits sedan och 2002-04-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hestbolaget i Karlstad Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Svedenäs 616, 655 93, Karlstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 054-667171.

Karlstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler företag.

Hestbolaget i Karlstad Handelsbolag har idag 969683-7153 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Hestbolaget i Karlstad Handelsbolag

Försäljning och tillverkning av ridutrustning till häst. Handel med hästar och avel samt därmed förenlig verksamhet.

I Hestbolaget i Karlstad Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Marianne Alice som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Norberg, Eva Birgitta som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .