Fishpond Entertainment Handelsbolag

Värmlands län

Information

Fishpond Entertainment Handelsbolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Karlstad som är den kommunen där Fishpond Entertainment Handelsbolag finns. I Karlstad så finns det många olika Handelsbolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Fishpond Entertainment Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Fishpond Entertainment Handelsbolag har haft sedan 2004-03-25. Fishpond Entertainment Handelsbolag har funnits sedan och 2002-09-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fishpond Entertainment Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norälvsv. 1, 660 50, Vålberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 054-547692.

Karlstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler företag.

Fishpond Entertainment Handelsbolag har idag 969687-4024 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Rhodin, Ronny Michel. är den som för stunden ansvarar för Fishpond Entertainment Handelsbolag

Animation, reklam, web och CD-ROM. Information-, TV-, kort- och långfilm. Illustrationer. Spelutveckling, speldesign och spelproduktion av såväl digitala spel såväl som brädspel. Assisterande vid filmproduktion. Logotyper, layout och design. Undervisning, handledning i kursverksamhet och workshops. Serieframställning, produktion och assisterande. Bokframställning, produktion och assisterande. Storyboarding och idéutveckling. Ljud- och musikproduktion. Konstframställning. Utställningsarbete. Försäljning inom ovanstående och återförsäljning av animationssystem, hårdvara och mjukvara.

I Fishpond Entertainment Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rodin, Ronny Michel som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .