Peto Gräv Handelsbolag

Värmlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Karlstad och Peto Gräv Handelsbolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Peto Gräv Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Peto Gräv Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Peto Gräv Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-05-31. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Karlstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Peto Gräv Handelsbolag ska trivas.

Peto Gräv Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Karlstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Grävning och projektering av trädgårdar samt dikning och dränering av fastigheter med hjälp av en minigrävare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peto Gräv Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14.

Idag är Peto Gräv Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med Peto Gräv Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-667177.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Peto Gräv Handelsbolag är Lind, Tommy Åke som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Wadman, Sven Olof Peter som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Peto Gräv Handelsbolag har 969727-4620 som sitt organisationsnummer.