Götes Bilservice, Göte Nilsson

Värmlands län

Information

460823-XXXX är organisationsnummer för bolaget Götes Bilservice, Göte Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Götes Bilservice, Göte Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Karlstad som är den kommunen som Götes Bilservice, Göte Nilsson finns i.

Götes Bilservice, Göte Nilsson har varit registrerat sedan 1970-12-15 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Götes Bilservice, Göte Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

Götes Bilservice, Göte Nilsson är och det finns flera bolag i Karlstad som också är .

Firmatecknare för Götes Bilservice, Göte Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Götes Bilservice, Göte Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 054-564340 eller genom brev på följande adress:

Bilreparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Götes Bilservice, Göte Nilsson och det är Nilsson, Stig Göte som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,