Österbergs Industrihandel AB

Värmlands län

Information

Österbergs Industrihandel AB är ett av många verksamheter som finns i Karlstad. Det är nämligen den kommunen som Österbergs Industrihandel AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Österbergs Industrihandel AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Österbergs Industrihandel AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1912-06-25. Men sedan 1980-01-01 så har Österbergs Industrihandel AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stormg. 2, 652 21, Karlstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Österbergs Industrihandel AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 054-852500.

Karlstad arbetar för att verksamheter som Österbergs Industrihandel AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Österbergs Industrihandel AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva järnhandel samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Österbergs Industrihandel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Bengt Åke -Nilsson, Lennart Åke Jonas -Nilsson, Åke Gunnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Österbergs Industrihandel AB och det är följande personer, Nilsson, Åke Gunnar som är född 1947 och har titeln VD, Nilsson, Åke Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lennart Åke Jonas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jinghamre, Lars Helge som är född 1946 och har titeln Revisor, Blomberg, Lars Gösta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant.Jingrev AB som är född och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Österbergs Industrihandel AB är 556011-0503.