Metso Paper Karlstad Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlstad och Metso Paper Karlstad Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Metso Paper Karlstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Metso Paper Karlstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Metso Paper Karlstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1942-05-11. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Karlstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Metso Paper Karlstad Aktiebolag ska trivas.

Metso Paper Karlstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Karlstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse och därmed sammanhängande affärsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Metso Paper Karlstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Metso Paper Karlstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med Metso Paper Karlstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-171000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björn, Per Anders -Nikunen, Harri Lassi Juhani Firman tecknas två i förening av -Erikson, Jan Anders -Finnerman, Dan-Hugo Edvin -Forsberg, Leif Göte -Gullbrand, Lars Gunnar -Holm, Per Magnus Georg -Kilian, Anna Malin Katarina -Lahti Samuelsson, Jenny Kristina -Nyman, Ulf Mikael -Stenbäck, Nils Jan-Olov.

De som är på något sätt har med Metso Paper Karlstad Aktiebolag är Finnerman, Dan-Hugo Edvin som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Forsberg, Leif Göte som är född 1942 och har titeln Extern firmatecknare, Gullbrand, Lars Gunnar som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Holm, Per Magnus Georg som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Kilian, Anna Malin Katarina som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Lahti Samuelsson, Jenny Kristina som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknareNyman, Ulf Mikael som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Stenbäck, Nils Jan-Olov som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Björn, Per Anders som är född 1965 och har titeln VDErikson, Jan Anders som är född 1959 och har titeln Extern vice VDBjörn, Per Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotNikunen, Harri Lassi Juhani som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESGustavsson, Jan Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotSkoglund, Bengt Johnny som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantLarsson, Leif Ove Morgan som är född 1948 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantMagnus, Anna Helena som är född 1971 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorNyström, Jan Lennart som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Metso Paper Karlstad Aktiebolag har 556041-2586 som sitt organisationsnummer.