Skyltmålaren i Karlstad Aktiebolag

Värmlands län

Information

556213-1820 är organisationsnummer för bolaget Skyltmålaren i Karlstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skyltmålaren i Karlstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlstad som är den kommunen som Skyltmålaren i Karlstad Aktiebolag finns i.

Skyltmålaren i Karlstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-11-20 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skyltmålaren i Karlstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skyltmålaren i Karlstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Karlstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skyltmålaren i Karlstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Skyltmålaren i Karlstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 054-195353 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva tillverkning av skyltreklam ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skyltmålaren i Karlstad Aktiebolag och det är Andersson, Anders Börje som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Ann-Cathrine som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jansson, Nils Gunnar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,