Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlstad och Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-07-05. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Karlstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag ska trivas.

Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Karlstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av bildäck och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-560910.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag är Westman, Sven-Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Knut Konrad som är född 1934 och har titeln Suppleant, Hedbern, Jan som är född 1954 och har titeln Revisor, Elfgren, Olof Björn Christer som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Partille Bilringar i Karlstad Aktiebolag har 556230-8832 som sitt organisationsnummer.