Filterteknik Sverige Aktiebolag

Värmlands län

Information

556271-3577 är organisationsnummer för företaget Filterteknik Sverige Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Filterteknik Sverige Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlstad som är den kommunen som Filterteknik Sverige Aktiebolag finns i.

Filterteknik Sverige Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-04-04 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Filterteknik Sverige Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Filterteknik Sverige Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Karlstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Filterteknik Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Filterteknik Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 054-690900 eller genom brev på följande adress:
Dagvindsg. 2, 652 21, Karlstad

Bolaget skall bedriva handel med filter för maskiner och motorer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Filterteknik Sverige Aktiebolag och det är Moland, Ingemar som är född 1954 och har titeln VD, Moland, Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Alvarsson, Leif Johnny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjalmarsson, Clas Harald Hjalmar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Mårten som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lekang Egil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESPaulsson, Knut Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Per Hubert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorDanielsson, Bengt Olof Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor