H P Styrteknik Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena elkraft, styrsystem och processtyrning samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för H P Styrteknik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Karlstad så är H P Styrteknik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Karlstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Karlstad och i Värmlands län. Redan 1986-11-11 så skapades H P Styrteknik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel H P Styrteknik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

H P Styrteknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556286-1673 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Karlstad.

Just nu är H P Styrteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med H P Styrteknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 054-547010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom H P Styrteknik Aktiebolag är Persson, Hans Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sara Birgitta som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Boström, Nils Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .