Aktiebolaget Margaretas Mode

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med konfektionsvaror samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta samt bedriva handel med värdepapper och fastigheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Margaretas Mode vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Karlstad så är Aktiebolaget Margaretas Mode ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Karlstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Karlstad och i Värmlands län. Redan 1987-06-30 så skapades Aktiebolaget Margaretas Mode och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Margaretas Mode har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Margaretas Mode är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556298-9169 är organisationsnummret för företaget som finns i Karlstad.

Just nu är Aktiebolaget Margaretas Mode Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Margaretas Mode så går det att nå dem via telefon på 0553-10960 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Margaretas Mode är Karlsson, Inger Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lars Micael som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars-Gunnar Axel som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .