Swedish Radio Supply i Wermland Aktiebolag

Värmlands län

Information

556351-5914 är organisationsnummer för verksamheten Swedish Radio Supply i Wermland Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swedish Radio Supply i Wermland Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlstad som är den kommunen som Swedish Radio Supply i Wermland Aktiebolag finns i.

Swedish Radio Supply i Wermland Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-02-10 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Swedish Radio Supply i Wermland Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Swedish Radio Supply i Wermland Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Karlstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Swedish Radio Supply i Wermland Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hagen, Sverre Firman tecknas i förening av -Dahlqvist, Lars Johnny -Foyn, Jan Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Swedish Radio Supply i Wermland Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 054-670500 eller genom brev på följande adress:
Fallvindsg. 5, 652 21, Karlstad

Bolaget skall bedriva handel med elektronikprodukter, såsom kommunikationsradio och kommunikationsradioutrustning, elektronikkomponenter, mobiltelefoner, kontorsutrustning, jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Swedish Radio Supply i Wermland Aktiebolag och det är Dahlqvist, Lars Johnny som är född 1962 och har titeln VD, Dahlqvist, Lars Johnny som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagen, Sverre som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Erlingson, Jens Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Foyn, Jan Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stomperud, Morten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESHagen, Torill Karin som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Eliasson, Sven Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor