Calligraphen i Karlstad Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Calligraphen i Karlstad Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Karlstad här finns det många olika Aktiebolag. Calligraphen i Karlstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Karlstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Värmlands län gör att företag trivs där.

Calligraphen i Karlstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556368-4835.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0563-53110 alternativt besöka eller skicka post till Calligraphen i Karlstad Aktiebolag på följande adress Lundins v. 1, 684 31, Munkfors.

Calligraphen i Karlstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Calligraphen i Karlstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet avseende bild och text- produktion, äga och förvalta lös egendom, franchisingverksamhet inom ovan nämnda område samt därmed förenlig verksamhet.