Rörelseform i Molkom Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva utbilding och utveckling av tjänster och produkter inom området barn- och ungdomsgymnastik, friskvård samt handel med värdepapper, fastigheter, konst och antikviteter ävensom att idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rörelseform i Molkom Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Karlstad så är Rörelseform i Molkom Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Karlstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Karlstad och i Värmlands län. Redan 1990-03-22 så skapades Rörelseform i Molkom Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Rörelseform i Molkom Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rörelseform i Molkom Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556389-2065 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Karlstad.

Just nu är Rörelseform i Molkom Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Rörelseform i Molkom Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0553-10939 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Auoja, Gösta Sigurd -Auoja, Kerstin Maria Ann-Gerd

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rörelseform i Molkom Aktiebolag är Auoja, Kerstin Maria Ann-Gerd som är född 1950 och har titeln VD, Auoja, Kerstin Maria Ann-Gerd som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Auoja, Gösta Sigurd som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Auoja, Tage Anders som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lenger, Kerstin Marianne som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.