Kurage Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlstad och Kurage Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kurage Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kurage Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kurage Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-15. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Karlstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kurage Aktiebolag ska trivas.

Kurage Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Karlstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom områdena personalutveckling, personalutbildning och marknadsföring, musikunderhållning, fonogramverksamhet, försäljning och utveckling av trycksaker, arrangera föreställningar evenemang, förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kurage Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Kurage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med Kurage Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-211845.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kurage Aktiebolag är Ohlsson, Gert Ronald som är född 1948 och har titeln VD, Ohlsson, Gert Ronald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kristina Elisabet som är född 1974 och har titeln Suppleant, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Kurage Aktiebolag har 556408-0678 som sitt organisationsnummer.