Next Genique Educate Aktiebolag

Värmlands län

Information

Next Genique Educate Aktiebolag är en verksamhet som finns i Karlstad. I Next Genique Educate Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Moreau, Nils Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergenlind, Rolf Peter Vilhelm som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Lars Ragnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Lars Magnus som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anders Mikael som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedbern, Jan som är född 1954 och har titeln RevisorBDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Next Genique Educate Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Next Genique Educate Aktiebolag på telefon 054-185430.

Bolaget skall bedriva uppfödning, träning och tävling med hästar inom travsporten, utbildning och därmed förenlig verksaamhet.

Idag är Next Genique Educate Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Next Genique Educate Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Karlstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Next Genique Educate Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Next Genique Educate Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Next Genique Educate Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 6 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Next Genique Educate Aktiebolag har 556417-4380 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.