A till Ö Företagsutveckling Aktiebolag

Värmlands län

Information

A till Ö Företagsutveckling Aktiebolag är en verksamhet som finns i Karlstad. I A till Ö Företagsutveckling Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Österman, Hans Börje som är född 1952 och har titeln VD, Österman, Hans Börje som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Börje som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Karin Elin Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Österman, Göran Edward som är född 1957 och har titeln Suppleant, Andersson, Gunnel Eva-Britta som är född 1958 och har titeln RevisorBDO Nordic Östra Värmland AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med A till Ö Företagsutveckling Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå A till Ö Företagsutveckling Aktiebolag på telefon 054-240130.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende utbildning och personalutveckling, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är A till Ö Företagsutveckling Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

A till Ö Företagsutveckling Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Karlstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

A till Ö Företagsutveckling Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och A till Ö Företagsutveckling Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A till Ö Företagsutveckling Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Lars Börje -Österman, Hans Börje

A till Ö Företagsutveckling Aktiebolag har 556427-9528 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.