Hans Katzberg Aktiebolag

Värmlands län

Information

556459-6491 är organisationsnummer för verksamheten Hans Katzberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hans Katzberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlstad som är den kommunen som Hans Katzberg Aktiebolag finns i.

Hans Katzberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-01-08 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hans Katzberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Hans Katzberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Karlstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hans Katzberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hans Katzberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0553-12140 eller genom brev på följande adress:
Nyeds-Solberg 502, 660 60, Molkom

Bolaget skall bedriva verksamhet med schaktning och andra grundarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hans Katzberg Aktiebolag och det är Katzberg, Heinz Dieter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Arne Gunnar Jörgen som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lundberg, Karl Åke som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,