Bifrost Redovisning Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Bifrost Redovisning Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Karlstad här finns det många olika Aktiebolag. Bifrost Redovisning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Karlstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Värmlands län gör att företag trivs där.

Bifrost Redovisning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556490-7680.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 054-516140 alternativt besöka eller skicka post till Bifrost Redovisning Aktiebolag på följande adress Torpg. 13, 653 50, Karlstad.

Bifrost Redovisning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bifrost Redovisning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Westermark, Olof Anders som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall som föremål för sin verksamhet bedriva redovisning och konsultation inom ekonomiområdet. Handel med värdepapper. Konsultation och utbildning inom området organisationsutveckling. Kompetensanalyser. Utbildning inom data. Försäljning av norrlands-produkter såsom ren, älgkött, fisk, bär samt svamp. Vildmarks arrangemang såsom jakt och fiske i Lappland, jämte därmed förenlig verksamhet.