Aktiebolaget S-O Bergs Mekaniska Verkstad

Värmlands län

Information

Aktiebolaget S-O Bergs Mekaniska Verkstad är ett företag som finns i Karlstad. I Aktiebolaget S-O Bergs Mekaniska Verkstad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Sten Owe som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Owe Morgan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Per Inge som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Selander, Ulf Anders som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget S-O Bergs Mekaniska Verkstad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget S-O Bergs Mekaniska Verkstad på telefon 0553-12110.

Bolaget ska bedriva konstruktion, tillverkning och montage av produkter i järn och stål samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget S-O Bergs Mekaniska Verkstad av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget S-O Bergs Mekaniska Verkstad är ett av många företag som finns i Värmlands län och Karlstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget S-O Bergs Mekaniska Verkstad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Aktiebolaget S-O Bergs Mekaniska Verkstad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget S-O Bergs Mekaniska Verkstad så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Aktiebolaget S-O Bergs Mekaniska Verkstad har 556492-7738 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.