V8-Shopen Karlstad Aktiebolag

Värmlands län

Information

V8-Shopen Karlstad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Karlstad. I V8-Shopen Karlstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Kjell Pär Olov som är född 1966 och har titeln VD, Magnusson, Kjell Pär Olov som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Malin Eva-Lotta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Elfgren, Olof Björn Christer som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med V8-Shopen Karlstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå V8-Shopen Karlstad Aktiebolag på telefon 054-850185.

Bolaget skall bedriva bilreparationer, försäljning bilreservdelar avseende "american cars" och därmed förenlig verksamhet.

Idag är V8-Shopen Karlstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

V8-Shopen Karlstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Karlstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

V8-Shopen Karlstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och V8-Shopen Karlstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för V8-Shopen Karlstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

V8-Shopen Karlstad Aktiebolag har 556504-2453 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.