Haget Invest AB

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Haget Invest AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Karlstad här finns det många olika Aktiebolag. Haget Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Karlstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Värmlands län gör att företag trivs där.

Haget Invest AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556534-7282.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 054-218456 alternativt besöka eller skicka post till Haget Invest AB på följande adress Svennebog. 43, 653 49, Karlstad.

Haget Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Haget Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: , Aronsson, Kjell Gösta Lennart som är född 1937 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom sport- och fritidsområdet samt idka partihandel med sport- och fritidsartiklar. Därutöver skall bolaget även äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper och bedriva annan härmed förenlig verksamhet.