WEDA Skog AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlstad och WEDA Skog AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och WEDA Skog AB är ett av dem. Statusen för WEDA Skog AB är att Bolaget är aktivt.

WEDA Skog AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-09. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Karlstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som WEDA Skog AB ska trivas.

WEDA Skog AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Karlstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av sågtimmer, skog och skogsprodukter samt erbjuda konsulttjänster inom skogsbruk jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att WEDA Skog AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är WEDA Skog AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med WEDA Skog AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-579150.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Bergkvist, Ulf Ragnar i förening med en av -Kristiansen, Morten -Padel, Johan Christopher -Sigvant, Mats Robert Firman tecknas av -Padel, Johan Christopher i förening med en av -Bergkvist, Ulf Ragnar -Hedin, Karl -Sigvant, Mats Robert Firman tecknas av -Hedin, Karl i förening med en av -Kristiansen, Morten i förening med en av -Bergkvist, Ulf Ragnar -Hedin, Karl -Sigvant, Mats Robert Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med WEDA Skog AB är Sigvant, Mats Robert som är född 1958 och har titeln Extern VD, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergkvist, Ulf Ragnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansen, Morten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Padel, Johan Christopher som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Broberg, Sven Peter som är född 1961 och har titeln SuppleantEklund, Gustav Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Ingvar Fredrik som är född 1978 och har titeln Suppleant, Rödseth, Berit Johanne som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorAdolfsson, Bengt Dick Ulrich som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

WEDA Skog AB har 556550-1672 som sitt organisationsnummer.