Jan Warg Aktiebolag

Värmlands län

Information

Jan Warg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Karlstad. Det är nämligen den kommunen som Jan Warg Aktiebolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jan Warg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Jan Warg Aktiebolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1998-10-14. Men sedan 1999-01-01 så har Jan Warg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bellisg. 4, 652 30, Karlstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jan Warg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8664680.

Karlstad arbetar för att verksamheter som Jan Warg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jan Warg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom mjukvaruutveckling, utveckling av och handel med fordon och fordonsprototyper, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jan Warg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jan Warg Aktiebolag och det är följande personer, Warg, Jan Rigmar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Warg, Elisabeth Suzanne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Karlsson, Nils Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jan Warg Aktiebolag är 556560-8980.