SpeedIT i Karlstad AB

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns SpeedIT i Karlstad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Karlstad här finns det många olika Aktiebolag. SpeedIT i Karlstad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Karlstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

SpeedIT i Karlstad AB är momsregistrerat sedan2000-10-09 och har organisationsnummer 556586-5374.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6989899 alternativt besöka eller skicka post till SpeedIT i Karlstad AB på följande adress Rudsv. 17 A, 654 63, Karlstad.

SpeedIT i Karlstad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-10-09.

I SpeedIT i Karlstad AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Jan Stefan Sören som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva systemutveckling inom dator- och elektronikbranschen samt försäljning och uthyrning av data- och elektronikartiklar företrädesvis hastighetsmätare för bollsporter och därmed förenlig verksamhet.