Höjdens Brunnsborrning AB

Värmlands län

Information

Höjdens Brunnsborrning AB är ett av många företag som finns i Karlstad. Det är nämligen den kommunen som Höjdens Brunnsborrning AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Höjdens Brunnsborrning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-09-25.

Höjdens Brunnsborrning AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2000-07-14. Men sedan 2000-09-25 så har Höjdens Brunnsborrning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kasernhöjden 3 A, 653 39, Karlstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Höjdens Brunnsborrning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 054-211515.

Karlstad arbetar för att företag som Höjdens Brunnsborrning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Höjdens Brunnsborrning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva energiborrning och borrning efter vatten, försäljning av värmepumpar till fastigheter och större industrier samt även bedriva härmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Höjdens Brunnsborrning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Höjdens Brunnsborrning AB och det är följande personer, Eriksson, Kenneth Inge som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Per Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna-Lena Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lindgren, Inga Maria Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Karlsson, Eriknils Anders Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Hernström, Leif Anders som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Höjdens Brunnsborrning AB är 556595-0358.