NorTrade Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med förbrukningsartiklar för kontors- och datamaskiner, handel med entreprenadutrustning, renovering av kedjor för bandtraktorer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NorTrade Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Karlstad så är NorTrade Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Karlstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Karlstad och i Värmlands län. Redan 2000-08-23 så skapades NorTrade Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556595-4566 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Karlstad.

Just nu är NorTrade Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med NorTrade Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0554-12920 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bäcklund, Maria Susanne -Tronrud, Atle

Följande personer är på något sätt aktiva inom NorTrade Aktiebolag är Tronrud, Atle som är född 1972 och har titeln VD, Bäcklund, Maria Susanne som är född 1976 och har titeln Vice VD, Tronrud, Atle som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcklund, Maria Susanne som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ing-Britt Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fridh, Erik Tomas som är född 1951 och har titeln RevisorFridhs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .