CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlstad och CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB är ett av dem. Statusen för CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB är att Bolaget är aktivt.

CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-05. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Karlstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB ska trivas.

CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29. I Karlstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget som är samordningsföretag och ägs av flertal av de större aktörerna inom branschen EUR certifierajnde reparatörer, ska bedriva försäljning, konsultationer och systemuppbyggnad av emballageprodukter och lastbärare inom lager- och transportsekton samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-11.

Idag är CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-854880.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kjell, Nils Göran -Zackrisson, Frank Ove.

De som är på något sätt har med CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB är Kjell, Nils Göran som är född 1947 och har titeln VD, Flodén, Stig Peter som är född 1964 och har titeln Vice VD, Kjell, Nils Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodén, Stig Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Zackrisson, Frank Ove som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Sven Erik Rune som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotOlsson, Per Erik Johan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Blomberg, Lars Gösta som är född 1948 och har titeln Revisor, Gustafsson, Bo Magnus som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor.

CPL Container-Pack Lastbärarsystem AB har 556598-6600 som sitt organisationsnummer.