Media & Education i Karlstad AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlstad och Media & Education i Karlstad AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och Media & Education i Karlstad AB är ett av dem. Statusen för Media & Education i Karlstad AB är att Bolaget är aktivt.

Media & Education i Karlstad AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-09-11. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Karlstad där företaget finns i jobbar för att företag som Media & Education i Karlstad AB ska trivas.

Media & Education i Karlstad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-30. I Karlstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva media- och utbildningsverksamhet, såsom tidningsproduktion och utgivning av tidningar samt annonsblad, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Media & Education i Karlstad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-30.

Idag är Media & Education i Karlstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med Media & Education i Karlstad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-530333.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Media & Education i Karlstad AB är Lundgren, Curt Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Ingrid Ann-Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Boström, Nils Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Sjöberg, Irene Maria som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Media & Education i Karlstad AB har 556648-6725 som sitt organisationsnummer.