Zenon Företagsutveckling AB

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsutveckling. Äga och förvalta samt köpa och sälja värdepapper, förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Zenon Företagsutveckling AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Karlstad så är Zenon Företagsutveckling AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Karlstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Karlstad och i Värmlands län. Redan 2003-12-22 så skapades Zenon Företagsutveckling AB och verksamheten är har F-skattsedel Zenon Företagsutveckling AB har haft det sedan 2004-10-07.

Zenon Företagsutveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-13

556653-1447 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Karlstad.

Just nu är Zenon Företagsutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Zenon Företagsutveckling AB så går det att nå dem via telefon på 054-211600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Zenon Företagsutveckling AB är Svanberg, Lena Victoria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Karl Urban Peter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Anders Tage som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .