Sommarlagret i Karlstad AB

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med möbler och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sommarlagret i Karlstad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Karlstad så är Sommarlagret i Karlstad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Karlstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Karlstad och i Värmlands län. Redan 2004-12-29 så skapades Sommarlagret i Karlstad AB och verksamheten är har F-skattsedel Sommarlagret i Karlstad AB har haft det sedan 2005-02-24.

Sommarlagret i Karlstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-24

556673-6525 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Karlstad.

Just nu är Sommarlagret i Karlstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Sommarlagret i Karlstad AB så går det att nå dem via telefon på 054-184940 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sommarlagret i Karlstad AB är Söder, Knut Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bramfeldt, Jan Christofer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hildingsdotter, Caisa Pernilla som är född 1967 och har titeln Suppleant, Mott, Per Arne Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Nilsson, Berit Katarina som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln RevisorLindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .