Haga Sport AB

Värmlands län

Information

556681-8901 är organisationsnummer för företaget Haga Sport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Haga Sport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlstad som är den kommunen som Haga Sport AB finns i.

Haga Sport AB har varit registrerat sedan 2005-06-14 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Haga Sport AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Haga Sport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Karlstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Haga Sport AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Haga Sport AB så kan ni göra det på telefon genom 054-210940 eller genom brev på följande adress:
Åttkantsg. 6, 652 20, Karlstad

Bolaget ska verka som ombud för Svenska Spel, ATG och andra speldistributörer samt därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva närbutik, cafeteria och sportbar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Haga Sport AB och det är Arslan, Tuncay som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Petrovic, Miroljub som är född 1958 och har titeln Suppleant, Kaiding, Ragnar Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,