Väse Svets & Mekaniska AB

Värmlands län

Information

Väse Svets & Mekaniska AB är en verksamhet som finns i Karlstad. I Väse Svets & Mekaniska AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thorsell, Anders Rune som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Evelyn Anna-Lena som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ståhl, Maria Helena som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Väse Svets & Mekaniska AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Väse Svets & Mekaniska AB på telefon 070-3586893.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva mekanisk verkstad, legotillverkning av svets- och smidesprodukter samt maskinbearbetning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Väse Svets & Mekaniska AB av bolagstypen Aktiebolag.

Väse Svets & Mekaniska AB är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Karlstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Väse Svets & Mekaniska AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-09 och Väse Svets & Mekaniska AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Väse Svets & Mekaniska AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Väse Svets & Mekaniska AB har 556695-2304 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.