M i City Karlstad AB

Värmlands län

Information

M i City Karlstad AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Karlstad som är den kommunen där M i City Karlstad AB finns. I Karlstad så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. M i City Karlstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket M i City Karlstad AB har haft sedan 2006-10-05. M i City Karlstad AB har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till M i City Karlstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 14, 652 25, Karlstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 054-215130.

Karlstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är M i City Karlstad AB Privat, ej börsnoterat.

M i City Karlstad AB har idag 556709-4833 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för M i City Karlstad AB

Bolaget ska bedriva handel med presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I M i City Karlstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vernersson, Per-Edvin Krister som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Vernersson, Maud Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .