Burelövs Segel AB

Värmlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och reparationer av master och segel, bedriva plattsättning och byggverksamhet och försäljning av av byggmaterial, äga och förvalta lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Burelövs Segel AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Karlstad så är Burelövs Segel AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Karlstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Karlstad och i Värmlands län. Redan 2006-12-04 så skapades Burelövs Segel AB och företaget är har F-skattsedel Burelövs Segel AB har haft det sedan 2007-02-22.

Burelövs Segel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-22

556716-8074 är organisationsnummret för företaget som finns i Karlstad.

Just nu är Burelövs Segel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Burelövs Segel AB så går det att nå dem via telefon på 054-854839 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Burelövs Segel AB är Burelöv, Hans Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Burelöv, Lars som är född 1950 och har titeln Suppleant, Kaiding, Ragnar Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .