Lustens Oas AB

Värmlands län

Information

556719-7529 är organisationsnummer för företaget Lustens Oas AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lustens Oas AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Karlstad som är den kommunen som Lustens Oas AB finns i.

Lustens Oas AB har varit registrerat sedan 2007-01-09 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lustens Oas AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-23.

Lustens Oas AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Karlstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lustens Oas AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lustens Oas AB så kan ni göra det på telefon genom 054-211120 eller genom brev på följande adress:
Kasernhöjden 14, 653 39, Karlstad

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning och marknadsföring av leksaksprodukter och hjälpmedel för vuxna, från egen butik, samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lustens Oas AB och det är Lundberg, Maria Helen som är född 1977 och har titeln VD, Lundberg, Maria Helen som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvarth, Jan Stefan som är född 1982 och har titeln Suppleant, Johansson, Bo Henrik som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,