Karlstad Vandrarhem AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Karlstad och Karlstad Vandrarhem AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och Karlstad Vandrarhem AB är ett av dem. Statusen för Karlstad Vandrarhem AB är att Bolaget är aktivt.

Karlstad Vandrarhem AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-06. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Karlstad där företaget finns i jobbar för att företag som Karlstad Vandrarhem AB ska trivas.

Karlstad Vandrarhem AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-22. I Karlstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva vandrarhem, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karlstad Vandrarhem AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-22.

Idag är Karlstad Vandrarhem AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Karlstad.

Vill man komma i kontakt med Karlstad Vandrarhem AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-566840.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Karlstad Vandrarhem AB är Ekblom, Hans Anders som är född 1958 och har titeln VD, Ekblom, Hans Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Bror Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arpi Ekblom, Katrin som är född 1984 och har titeln Suppleant, Larsson, Rune Sören som är född 1951 och har titeln Revisor, Värmlands Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Karlstad Vandrarhem AB har 556723-0395 som sitt organisationsnummer.