Printclub S AB

Värmlands län

Information

Printclub S AB är ett av många företag som finns i Karlstad. Det är nämligen den kommunen som Printclub S AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Printclub S AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2007-02-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Våle 613, 655 91, Karlstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Printclub S AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 054-4444040.

Karlstad arbetar för att företag som Printclub S AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Printclub S AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Bolaget ska bedriva import och försäljning av tillbehör till skrivare, kontorsmaterial och datatillbehör.

Firmatecknare för Printclub S AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Printclub S AB och det är följande personer, Ramberg, Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ramberg, Jorunn som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hallenberg, Jan-Olof som är född 1976 och har titeln Delgivningsbar person, Christiansson, Ulf Robert som är född 1960 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Printclub S AB är 556723-5519.